Penzel Decor 

Novice

Preberite o novostih v našem podjetju in pomembnih prebojih v naši stroki, ki porajajo nove možnosti za vas!

Penzel_pirniče_kamin_01

Imejte kamin, ki ‘zažiga’

Kamini so v sodobnih domovanjih vse bolj zaželeni – tudi zato, ker lahko estetsko nadgradijo interier in mu dajo izviren karakter. Možnosti so neizčrpne: uporabimo lahko vse tehnike stenske dekorative, da pri kaminu ustvarimo videz marmorja, betona in še marsičesa drugega.

Šenčur_Weingerlova_ul_ 4

Pomlad je lahko čas za prenovo prostorov

Ob vse daljših pomladnih dneh lažje vidimo, kaj vse je treba v prostorih spremeniti – včasih so potrebne le ‘kozmetične’ izboljšave, drugič je treba predrugačiti vse. Pri Penzlu smo vam na voljo pri obojem, z vrhunskimi storitvami slikopleskarstva, vgradnje štukatur in stenske dekorative.

penzel-prenova

Pri Penzlu smo prenovili sami sebe

Kovačeva kobila je vedno bosa, še bolj ‘bosa’ pa je, če je slikopleskarjev čopič suh 😊 Ravno to se nam je dogajalo pri Penzlu doma – pri zastareli grafični podobi in spletni strani.

obrtnik-leta-2018-gorecan-aleksander

Dekorativa je kot začimba – biti je mora ravno prav

Ob prejetju priznanja Obrtnik leta 2019 smo se v intervjuju za stran Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ozrli na prehojeno pot in predstavili svoje razmišljanje, na katerem gradimo uspeh.

Penzel_antica_grosuplje_fb-7

Unikatne stenske poslikave – meja je samo nebo

V magazinu Elle so razkrili brezmejne možnosti dekorative, ki jih nudimo pri Penzlu, ter naše stenske poslikave prikazali tako, kot jim pritiče – slikovito in barvito.

glamur-frontalno

Kakšne zidne barve priporoča lanski obrtnik leta

Kot slikopleskarski mojstri smo portalu Nepremičnine in gradbeništvo zaupali nekaj nasvetov glede pleskanja in beljenja ter spregovorili tudi o dekorativnih tehnikah.

aleksander-gorecan-05

Prva poslovna poteza v letu 2020: na delo z Mercedesom

V članku na siol.net so nas predstavili skozi vrednote, ki jim sledimo: vedno korekten odnos, zanesljivost in vrhunsko kakovost – vse to, s čimer je povezana tudi znamka Mercedes-Benz.

Kontakt

Peter Gorečan 040 190 710
Aleksander Gorečan 040 553 783
Email naslov: info@penzel-decor.si