Penzel Decor 

Novice

Preberite o novostih v našem podjetju in pomembnih prebojih v naši stroki, ki porajajo nove možnosti za vas!

peter

Od ekonomista do slikopleskarja

Slikopleskarski poklic je nekoč veljal za garaškega in »umazanega«, danes pa je vse kaj drugega, saj znajo vrhunski slikopleskarji z znanjem in izkušnjami stene spremeniti v prave umetnije. To dobro ve Peter Gorečan, ki je namesto ekonomije izbral prav ta poklic. Za to odločitev mu ni bilo nikoli žal, saj delo od prvega dne opravlja s srcem in strastjo.

Penzel_pirniče_kamin_01

Imejte kamin, ki ‘zažiga’

Kamini so v sodobnih domovanjih vse bolj zaželeni – tudi zato, ker lahko estetsko nadgradijo interier in mu dajo izviren karakter. Možnosti so neizčrpne: uporabimo lahko vse tehnike stenske dekorative, da pri kaminu ustvarimo videz marmorja, betona in še marsičesa drugega.

Šenčur_Weingerlova_ul_ 4

Pomlad je lahko čas za prenovo prostorov

Ob vse daljših pomladnih dneh lažje vidimo, kaj vse je treba v prostorih spremeniti – včasih so potrebne le ‘kozmetične’ izboljšave, drugič je treba predrugačiti vse. Pri Penzlu smo vam na voljo pri obojem, z vrhunskimi storitvami slikopleskarstva, vgradnje štukatur in stenske dekorative.

penzel-prenova

Pri Penzlu smo prenovili sami sebe

Kovačeva kobila je vedno bosa, še bolj ‘bosa’ pa je, če je slikopleskarjev čopič suh ? Ravno to se nam je dogajalo pri Penzlu doma – pri zastareli grafični podobi in spletni strani.

obrtnik-leta-2018-gorecan-aleksander

Dekorativa je kot začimba – biti je mora ravno prav

Ob prejetju priznanja Obrtnik leta 2019 smo se v intervjuju za stran Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ozrli na prehojeno pot in predstavili svoje razmišljanje, na katerem gradimo uspeh.

Penzel_antica_grosuplje_fb-7

Unikatne stenske poslikave – meja je samo nebo

V magazinu Elle so razkrili brezmejne možnosti dekorative, ki jih nudimo pri Penzlu, ter naše stenske poslikave prikazali tako, kot jim pritiče – slikovito in barvito.

glamur-frontalno

Kakšne zidne barve priporoča lanski obrtnik leta

Kot slikopleskarski mojstri smo portalu Nepremičnine in gradbeništvo zaupali nekaj nasvetov glede pleskanja in beljenja ter spregovorili tudi o dekorativnih tehnikah.

aleksander-gorecan-05

Prva poslovna poteza v letu 2020: na delo z Mercedesom

V članku na siol.net so nas predstavili skozi vrednote, ki jim sledimo: vedno korekten odnos, zanesljivost in vrhunsko kakovost – vse to, s čimer je povezana tudi znamka Mercedes-Benz.

Kontakt

Peter Gorečan 040 190 710
Aleksander Gorečan 040 553 783
Email naslov: info@penzel-decor.si