Penzel Decor 

Storitve

Nudimo vam vrhunske storitve slikopleskarstva, vgradnje štukatur in stenske dekorative, pri katerih sledimo pravilu ‘najboljše ali nič’: zagotavljamo samo dovršeno kakovost, izvedemo tudi to, kar se morda zdi nemogoče, smo povsem prilagodljivi in vedno dovzetni tudi za najbolj ustvarjalne rešitve. Preizkusite nas!

Stenska dekorativa

Stene in stropove vaših prostorov dekoriramo s posebnimi materiali in barvami, ki odpirajo neomejene možnosti za estetske učinke. Na izbiro nudimo številne specialne barve in imitacije kamna, betona, usnja, rje in drugih elementov, pri čemer lahko z različnimi tehnikami nanosa dosežemo rustikalen ali pa sodoben videz. Z dekorativnim posegom v vaš interier vnesemo toplino, občutek odprtosti, eleganco, unikatnost ali katerokoli drugo vzdušje, ki ga želite.

Dekoracije izvajamo v vseh prostorih, ne glede na njihovo velikost, namembnost, stil pohištva in ambient – primerne so tako za zasebna bivališča kot za hotele, restavracije, salone in druge poslovne objekte. Pri tem uporabljamo le vrhunske materiale, ki so visoko odporni na poškodbe in umazanijo, s posebnimi premazi in emulzijami pa dosežemo vodoodbojnost, zato jih lahko uporabljamo tudi na bolj obremenjenih področjih, kot so stopnišča, hodniki in otroške sobe in tudi kopalnice.

V podjetju, kjer se na področju dekorative ves čas zavzeto izobražujemo, pa vam zagotavljamo tudi tisto najpomembnejše: dovzetni smo za vse izrazne možnosti in najširšo kreativnost, pri čemer zmoremo najti rešitev tudi za najbolj inventivne in netipične zamisli. Smo laboratorij dekorativne ustvarjalnosti, ki vam najprej nudi ustvarjalni razmislek, nato pa zagotovi vrhunsko izvedbo.

Štukature

Štukature ali obrobe so okrasni elementi, ki prostoru dodajo prestiž, ga poživijo in izpopolnijo njegov stil. Čeprav izhajajo iz baročnih dvorcev, so danes vse kaj drugega kot samo klasične – tvorijo lahko najrazličnejše oblike, ki nadgradijo tudi sodobne minimalistične interierje in nudijo veliko prostora za ustvarjalnost.

V prostore vgrajujemo kotne, stenske, stropne in talne obrobe, ki jih lahko povežemo s stebri, oboki in rozetami in tako ustvarimo stilsko usklajeno celoto. Na udarce in poškodbe odporni novi umetni materiali, ki jih lahko barvamo, kitamo, brusimo in obdelujemo na različne načine, omogočajo veliko oblikovne svobode in vgradnjo celo na najzahtevnejših površinah. Za še eno možnost nadgradnje interierja pa lahko poskrbimo z vgradnjo svetlobnih obrob z integriranimi LED trakovi.

Stenske štukature

S stenskimi obrobami prostor popestrimo, vanj vnesemo eleganco, lahko pa z njimi ustvarimo pravo umetniško delo – doma, v pisarni ali denimo v hotelski sobi. Obrobe lahko oblikujemo v poljubne pravokotnike, kvadrate ali druge oblike po želji, uporabimo pa jih lahko tudi recimo za poživitev ogledala: vse možnosti so odprte!

Talne štukature

Talne štukature takoj vzbudijo pozornost, saj poživijo tla ali stopnišče in vtisnejo pečat celotnemu prostoru. Narejene so iz posebnega materiala, ki je odporen na udarce in zlahka prenese večje mehanske poškodbe. Z lakiranjem postanejo tudi popolnoma pralne, kar odpravi skrbi glede sesanja ali pomivanja tal.

Stropne štukature

S stropnimi štukaturami elegantno dopolnimo stropne robove ali na stropu ustvarimo okrasje, ki je bodisi v sodobnem ali bolj klasičnem stilu – tudi tu izpopolnjene tehnične rešitve in materiali odpirajo pot najrazličnejšim ustvarjalnim možnostim.

Rozete in dodatki

Okrasne rozete in dekorativni dodatki, ki so lahko iz mavca ali vse bolj priljubljenih zmesi stiropora in plastike, v prostor vnesejo izbrano aristokratsko in meščansko eleganco preteklih časov, v kombinaciji s stropnimi visečimi lučmi, kot okras nad vrati ali kot okrasni stebri prostor pa mu nadenejo videz veličastnosti.

Kontakt

Peter Gorečan 040 190 710
Aleksander Gorečan 040 553 783
Email naslov: info@penzel-decor.si