Penzel Decor 

Splošni pogoji

Podjetje Penzel, Aleksander Gorečan s.p. (v nadaljevanju Penzel) se zavezuje pridobljene osebne podatke hraniti in obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom. Pri oddaji zahtevka oziroma povpraševanja zbiramo podatke o vašem imenu, priimku in naslovu elektronske pošte (e-naslov).

Podatke Penzel uporablja za namene obdelave vaše zahteve oziroma povpraševanja ter za namene obveščanja o novicah, ponudbah, izdelkih ali dogodkih podjetja Penzel. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam, razen v primeru, ko to od nas zahteva zakon.

Osebni podatki se shranjujejo v skladu z veljavno zakonodajo, dokler se od prejemanja elektronskih sporočil ne odjavite. Od prejemanja elektronskih sporočil se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

V primeru, da želite več informacij o zbiranju in hranjenju osebnih podatkov, vam bomo na vaša vprašanja z veseljem odgovorili:

Penzel, Aleksander Gorečan s.p.
Poslovna cona A 10
4208 Šenčur

tel.: 040 553 783
email: info@penzel-decor.si

O piškotkih

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere podatke vsebuje spletno mesto?

Facebook_fpFacebook Pixel2 leti

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Facebook _fp Facebook Pixel 2 leti

Google Analytics

Uporabljamo Google Analytics (analitično orodje Googla) za spremljanje prometa na spletni strani. Google Analyitics zbira podatke kot so: kako pogosto uporabnik obišče spletno stran, katere spletne strani obišče pred obiskom naše spletne strani, itd. Google Analyitics zbira le IP naslov, ki vam je dodeljen na dan obiska spletne strani, ne pa tudi imena ali druge identifikacijske podatke. Fintech Factory podatkov zbranih z Google Analytics ne kombinira s podatki zbranimi na drug način in s tem ne ugotavlja identitete obiskovalcev spletnih strani. Kljub temu da Google Analytics uporablja stalne piškotke, z namenom da vas tudi ob naslednjem obisku prepozna kot istega uporabnika, so omenjeni piškotki lahko uporabljeni samo s strani Googla. Pravice Googla do uporabe in posredovanja podatkov,ki jih pridobi s pomočjo Google Analyitics, so opredeljene skladno z naslednjima dokumentoma: Google Analytics Terms of Use in Google Privacy Policy. Google Analyticsu lahko onemogočite, da vas prepozna ob vašem naslednjem obisku spletne strani, tako da izključite funkcijo uporabe piškotkov v vašem spletnem brsklaniku. Podatke, ki jih pridobimo s pomočjo Google Analytics, uporabljamo izključno za namen izboljšave naše spletne strani. Teh podatkov ne prodajamo ali ne delimo s tretjimi osebami.
ovih pravilnikih o zasebnosti sledite naslednjima povezavama: https://safety.google/# in https://policies.google.com/privacy.

Facebook pixel

Uporabljamo Facebook pixel za boljše sledenje prometa, ki ga prejemo s strani Facebooka, ter za merjenje učinkovitosti oglasov in sponzoriranih objav. Facebook pixel bo na vašo napravo namestil več piškotkov, v kolikor se strinjate s piškotki tretjih oseb na naši spletni strani. Več o Facebook Pixel si lahko preberete na naslednji povezavi https://developers.facebook.com/docs/facebook-pixel/implementation/conversion-tracking, več informacij o Facebookovi politiki zasebnosti pa lahko najdete v njihovi Politiki piškotkov.

Onemogočenje piškotkov

Spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.