Penzel Decor 

Penzel, ki svet pleska drugače

Začetki podjetja Penzel segajo v čas krize, ki je leta 2008 svet v enem zamahu prepleskala s črno barvo. Kot stokovnjakom za pleskanje nam temni časi niso vzeli poguma, saj smo verjeli v svoje cilje, ki so zrasli iz naših opažanj: v pleskarski branži so nas vse bolj motili hitenje, površnost ter želja posameznikov, da kratkem času zaslužijo čimveč. In prav to miselnost smo želeli preseči s podjetjem, ki stvari počne zelo drugače.

Najboljše ali nič

Tako je leta 2009 nastal Penzel, v katerem poslujemo po enostavnem receptu – vedno maksimalno in odprto, brez kompromisov in bližnjic, samo z uporabo najboljših materialov in izključno tako, da se temeljito posvetimo stranki, ji prisluhnemo in razumemo njene želje. Ter jo na koncu z opravljenim delom tudi navdušimo.

Prvaki stenske dekorative

Pri Penzlu smo se v zadnjem desetletju intenzivno razvijali in danes nudimo mnogo več kot samo slikopleskarstvo in vrhunsko kakovost. Odkar se je podjetju pridružil Peter Gorečan, smo na njegovo pobudo prestavili v višjo prestavo in se prerodili: slikopleskarstvo in vgradnjo štukatur smo razširili na stensko dekorativo, ki je danes paradna dejavnost Penzla in naša ekpertiza, ki dober glas o podjetju širi po vsej Sloveniji.

Kreativnost, umeščena v prostor

S stensko dekorativo pri Penzlu izpolnjujemo želje strank, ki jih drugi izvajalci ne. Delo je ves čas ustvarjalno in se pogosto približa pravi umetnosti – vsako stranko najprej povabimo v salon, kjer se na lastne oči prepriča, kakšne dekorativne stvaritve je mogoče prenesti na stene, stropove in tla, kar je izhodišče za pogovor: izvedljivo je skoraj vse, na voljo je ogromno tehnik, ki jih v Penzlu obvladamo in s katerimi je mogoče stene dekorirati na najbolj ustvarjalne načine. Prilagodimo se vsaki stranki, rezultat pa je umetniško delo s podpisom – dekorativa, ki ustvari izjemen učinek v prostoru.

Priznanja in pot naprej

Čeprav so največje priznanje zadovoljne stranke, ki ostajajo z nami in nas priporočajo naprej, štejejo tudi nagrade, med katerimi izpostavljamo naslova Obrtnik leta 2019 in Mojster leta 2019. Nagrade so ob zadovoljnih strankah zaveza in spodbuda za odličnost v prihodnosti, katere stena vedno ostaja neposlikana. In ravno zato nam prihodnost predstavlja izziv!

Kontakt

Peter Gorečan 040 190 710
Aleksander Gorečan 040 553 783
Email naslov: info@penzel-decor.si