Penzel Decor 

Pomlad je lahko čas za prenovo prostorov

Pomlad je čas, ko zapiha svež veter, ki prinaša prepih norih idej, prebuja želje ter pometa s starimi stvarmi, ki so svoje odslužile. Tako je tudi glede podobe prostorov in domovanj, ki prav v pomladnem času najbolj kličejo po osvežitvi.

Ob vse daljših pomladnih dneh je tudi lažje videti in razbrati, kaj vse bi bilo treba postoriti – v nekaterih primerih so v prostorih potrebne zgolj ‘kozmetične’ izboljšave, včasih pa je treba predrugačiti vse. Pri Penzlu smo vam na voljo pri obojem, z vrhunskimi storitvami slikopleskarstva, vgradnje štukatur in stenske dekorative. Pri slednjem, stenski dekorativi, lahko ponudimo lastne ustvarjalne rešitve ali pa sledimo zamislim arhitektov in pod njihovim vodstvom poiščemo dekorativne možnosti za vaš interier.

Zagotavljamo vam dovršeno kakovost, izvedemo tudi to, kar se morda zdi nemogoče in smo povsem prilagodljivi. Vabimo vas, da si v naši galeriji projektov ogledate nekaj možnosti, ki jih lahko uresničimo, če se boste odločili za prenovo, pa nas čimprej kontaktirate, da za vas najdemo prost termin!

Oglejte si galerijo projektov