Penzel Decor 

Uresničite ideje z dekorativnim betonom

Pri opremljanju in prenovi doma bele površine sten marsikomu predstavljajo izziv, ko se poskuša odločiti o slogu, barvi in ambientu, ki ga želi ustvariti. In čeprav je praznina bele lahko zastrašujoča, je hkrati tudi odlična priložnost, da svoj dom nadgradite s teksturami in vanj vnesete dodatno razkošje.

V podjetju Penzel Premium decor ponujamo odlično rešitev za vse vrste površin – dekorativni beton ali mikrocement, ki je 3-mm dekorativni premaz, primeren za nanos na gladke ali hrapave podlage. Prednosti dekorativnega betona so, da ni potrebe po odstranjevanju obstoječih nanosov s sten, zato je izvedba hitra in enostavna. Nadvse uporaben je tudi za nanos v vlažnih prostorih, kot so kopalnice. Rezultati pa so neprekinjene površine brez fug in enostavno vzdrževanje.

Dekorativni beton ponuja nešteto možnosti za uresničitev vaših idej – od pestre palete barv in tekstur do široke izbire posebnih učinkov. Če vas barve polnijo z energijo ali obožujete subtilno lepoto minimalizma in naravnih tekstur, smo tu mi, da vašim idejam in zgodbam odpremo vrata v resničnost. Vaše zamisli bomo izpeljali z odličnostjo, tako da boste v rezultatih uživali še zelo dolgo.

Ponujamo vam ideje o možnostih izvedbe dekorativnega betona pri vas doma.

 

Tukaj je le nekaj primerov:

https://www.penzel-decor.si/projects/pirnice/

https://www.penzel-decor.si/projects/stanovanje-novogradnja-v-okolici-grosuplja/

https://www.penzel-decor.si/projects/poslovni-prostor-trzin/

https://www.penzel-decor.si/projects/hisa-brnik/